•    Lecture med Steen Pegani – OBS! LÖR 8 JUNI

  Vecka 23 är det dansk vecka på Magic Bar med Steen Pegani och Kim Andersen. På lördagen kommer Pegani att ha försäljning av trollerirekvisita och ett seminarium. Fritt inträde! Missa inte detta! Så här skriver Steen själv:

  ”Seminar og salg lørdag d. 8. juni
  Steen Pegani leverer en god times underholdende inspirationsseminar, der byder på tricks og præsentationer inden for næsten alle af trylleriets mange facetter: Scene og close-up. Børne- og voksenunderholdning. Mønt og kort. Mentalmagi og ballondyr. Gags og tips omkring opvarmning, markedsføring, stage presence – og meget mere endnu. Alt sammen charmerende præsenteret på aldeles uforståeligt dansk.

  Efter showet vil Kim, Bettina og Steen demonstrere og sælge af det medbragte udvalg fra firmaets righoldige sortiment. Hvis der er noget specielt du vil se på, kan det på forhold bestilles ved at sende en mail til steen@pegani.dk eller ringe +45 7562 0217. Se mulighederne påwww.pegani.dk

  NÄR?
  Lördag 8 juni kl 15.00

  VAR?
  Magic Bar
  Karlaplan 6
  http://www.magicbar.se/

  KOSTAR?
  Gratis! (Du behöver inte vara medlem i SMC)

  FRÅGOR?
  Kontakta Klubbmästare Stefan Eriksson
  070 515 94 46
  stefan@stefaneriksson.se

  Kommentera

  Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.