•    Från Jorge Garcias lecture

  10370802_10152132347786623_1096675242187674538_n

  Text & Foto Simon Almers

  Det var en helt del trollisar som trotsade det fantastiska sommarvädret för att få se Jorge ”Jack” Garcias seminarium på Magic Bar idag. Jack pratade inledningsvis om hur han planerar sin entré och vilka metoder han använder för att dels fånga publikens uppmärksamhet och även behålla den under hela showen.

  Jack visade sedan en del egna saker och även egna varianter på gamla effekter, bland annat en ESP-rutin och en väldigt snygg tankeläsning av ett kort draget ur en blandad, lånad kortlek. Mot slutet av seminariet fick vi deltagare agera statister när Jack spelade in en av sina effekter till en videoserie som man kunde få tillgång till via hans lecturenotes.

  Jack höll enligt mig, och även dem jag pratade med efteråt, ett mycket bra seminarium med tänkvärda idéer och tips. Tack till alla som kom och även tack till ArneSofie och alla andra på MagicBar som höll öppet idag!

  Kommentera

  Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.