Hoppa till innehåll

För 5:de året i rad arrangerar vi trollerikollo i Skåne i samarbete med SMC. I år, liksom förra året, sker detta i Kävlinge. Drivkraften till detta kollo är att trolleriintresserade juniorer skall knyta kontakter med varandra och njuta av magi dygnet runt.

När? Lördag 17/6 15:00 – 21/6 ca 16:00.  Vi startar med fika den 19/6 och om det finns någon förälder som skjutsar är ni välkomna att stanna och fika.

Var? Vi utgår från centrala Kävlinge. Enkelt boende på madrass på golv i en skola bredvid vårt hem.

Hur? Under veckan kommer vi njuta av trollkarlshäng med Stefan Eriksson. Dessutom kommer andra trollkarlar att gästa oss, detta är ännu inte färdigplanerat.

Kostnad? Preliminärt 1600 kr (+pengar för att äta pizza en kväll) inkl. kostnader för lokaler, material, instruktörer, och mat mm. Förbetalning senast vecka 24.

Medtag: Sängkläder, gärna en kudde och ev. sovsäck (vi har täcken eller filt och madrass att låna ut). Close up matta, egna trollerisaker ni vill trolla med. (tex kort, mynt, rep osv.).

Om du har någon rolig gimmick får man gärna ta med detta också.Glöm inte den egna packningen så som kläder och hygienartiklar, osv.

Hämtning/lämning: Kan ske i Lund eller i Kävlinge där det finns buss- och tågförbindelser.

Kontaktperson: Vi önskar ett telefonnummer till någon anhörig.  

Mat: Uppge om ni har några speciella matpreferenser.

Övrigt: En av dagarna kommer vi förbereda ett trolleriuppträdande för fritidsbarn (vi lånar fritidsklubbens lokaler i utbyte mot ett uppträdande). Vi hoppas också att några av er deltagare kan framträda med något trick. Förbered något till detta! Öva gärna in något som du vill visa för gruppen. Det kommer finnas många möjligheter till att få respons och visa!

Vid frågor: carola.storback@svenskakyrkan.se, Carola 072-1524005

Mvh Felix, Carola och Sladden Störbäck